Количка

0 артикула
Добре дошли в нашия магазин!

Категории с падащо меню

ULTEM®


СМОЛАTA, КОЯТО ОТНЕМА ТОПЛИНА*

Семейството ULTEM™ е смола от аморфен термопластичен полиетеримид (PEI), която предлага изключителна повишена топлинна устойчивост, висока здравина и твърдост, и широка химическа устойчивост. ULTEM се предлага в прозрачни и непрозрачни цветове по избор, както и в класове (варианти) със стъклени влакна.

Освен това,  ко-полимерите  ULTEM са на разположение при необходимост от по-висока топлинна и химическа обработка, както и при необходимост от по-голяма еластичност. Уникално балансират механични свойства и възможности за изработка, като предлагат изключителна гъвкавост и свобода на дизайнерите.

ULTEM е резултат от няколкогодишни изследвания и проучвания, той е гъвкав и изключително устойчив полимер, с невероятна памет за формата.  Линиите включват очила за мъже, жени и деца, идеален е за ежедневна употреба, удобен и неразрушим.

ULTEM е изклчително лек и гъвкав полимер, който устоява на всякакъв вид деформации. Заради неговата надеждност и лекота, него също така го използват в самолетната и биомедицинската индустрии. Благодарение на този уникален материал, счупванията на различните иделия от него са сведени почти до нула.

ULTEM ще бъде спътникът във вашето приключение!ТРАЙНА ТОПЛОУСТОЙЧИВОСТ 
Отлична стабилност на физически и механични свойства при високи температури благодарение на високата преходна температура на стъклото: 217°C. Наличност при относителни термични индекси (RTI) до 180°C.
 
ЗДРАВИНА И ТВЪРДОСТ  
Впечатляваща здравина и аморфна термопластмаса сред налич- ните алтернативи, с предвидима твърдост и здравина до 200°C. Незапълнените, прозрачните видове са равни по здравина на други термопластмаси със замъгляващи филтри (пълнеж).
 
ОБХВАТНА СТАБИЛНОСТ 
Сред наличните най-стабилни по показател размери термопласт- маси, предлагащи предвидимост в широк температурен диапазон. Класовете с пълнеж предлагат изключително висока толерантност и триизмерни възможности.
 
УСТОЙЧИBОСТ КЪМ ВЪНШНИ ВЪЗДЕЙСТВИЯ И НАТИСК
За разлика от много други аморфни термопластмаси, смолите ULTEM запазват здравината си и са устойчиви на счупване при излагане на авто и аеро течности, алифатни въглеводороди, алкохол, киселини и слаби водни разтвори. Те са сред наличните термопластмаси с най-висока обхватна стабилност, предлагащи предвидимост в широк температурен диапазон.
Видовете с пълнеж предлагат обхватни свойства с висок толеранс.
 
ВЪЗПЛАМЕНЯЕМОСТ, ОТДЕЛЯНЕ НА ДИМ И ТОКСИЧНОСТ 
Характерна за повечето видове устойчивост без добавки на горящ пламък, изключително трудни за запалване, с граничен кислороден индекс (LOI) от 47%, отговарящ на UL 94V0 спесификациите за секции, тънки до 0.41 мм. Генерират изключително ниско ниво на дим при теста NBS за горивни продукти, и резултатите не показват по-висока токсичност от тaзи на дървото.
 
ВЪЗМОЖНОСТИ ЗА ОБРАБОТКА
Могат да бъдат пресовани, обработвани топлинно, раздувани и моделирани чрез инжектиране, като обтекаемостта допуска дължини и форми с до 0.2 мм дебелина при използване на конвенционални уреди за инжекционно моделиране.
 
 * ULTEM е PEI продукт, произвеждан от SABIC, след придобиването на GENERAL ELECTRIC Plastics Division през 2007 за U$11.6 млрд.
  По-важни връзки от SABIC INNOVATIVE PLASTICSS ☛   Всички смоли и услуги  |  Приложения в индустрията


Monel™ Optyl™ Nanoflex™ TR-90™
 

   НОВИ ПРОДУКТИ

VL-1602

VL-1602

ТЕКУЩА ЦЕНА: 0.00 лв
VL-1701

VL-1701

ТЕКУЩА ЦЕНА: 0.00 лв
VL-1702

VL-1702

ТЕКУЩА ЦЕНА: 0.00 лв
949

949

ТЕКУЩА ЦЕНА: 129.00 лв

   НАЙ-ПРОДАВАНИ

OptiNett спрей

OptiNett спрей

ТЕКУЩА ЦЕНА: 10.00 лв
807

807

ТЕКУЩА ЦЕНА: 129.00 лв
OptiNett мокри кърпички

OptiNett мокри кърпички

ТЕКУЩА ЦЕНА: 0.30 лв
558

558

ЦЕНА КАТАЛОГ: 96.00 лв
ТЕКУЩА ЦЕНА: 48.00 лв