Количка

0 артикула
Добре дошли в нашия магазин!

Категории с падащо меню

ULTEM®


СМОЛАTA, КОЯТО ОТНЕМА ТОПЛИНА*

Семейството ULTEM™ е смола от аморфен термопластичен полиетеримид (PEI), която предлага изключителна повишена топлинна устойчивост, висока здравина и твърдост, и широка химическа устойчивост. ULTEM се предлага в прозрачни и непрозрачни цветове по избор, както и в класове (варианти) със стъклени влакна.

Освен това,  ко-полимерите  ULTEM са на разположение при необходимост от по-висока топлинна и химическа обработка, както и при необходимост от по-голяма еластичност. Уникално балансират механични свойства и възможности за изработка, като предлагат изключителна гъвкавост и свобода на дизайнерите.

ULTEM е резултат от няколкогодишни изследвания и проучвания, той е гъвкав и изключително устойчив полимер, с невероятна памет за формата.  Линиите включват очила за мъже, жени и деца, идеален е за ежедневна употреба, удобен и неразрушим.

ULTEM е изклчително лек и гъвкав полимер, който устоява на всякакъв вид деформации. Заради неговата надеждност и лекота, него също така го използват в самолетната и биомедицинската индустрии. Благодарение на този уникален материал, счупванията на различните иделия от него са сведени почти до нула.

ULTEM ще бъде спътникът във вашето приключение!


ТРАЙНА ТОПЛОУСТОЙЧИВОСТ 
Отлична стабилност на физически и механични свойства при високи температури благодарение на високата преходна температура на стъклото: 217°C. Наличност при относителни термични индекси (RTI) до 180°C.
 
ЗДРАВИНА И ТВЪРДОСТ  
Впечатляваща здравина и аморфна термопластмаса сред налич- ните алтернативи, с предвидима твърдост и здравина до 200°C. Незапълнените, прозрачните видове са равни по здравина на други термопластмаси със замъгляващи филтри (пълнеж).
 
ОБХВАТНА СТАБИЛНОСТ 
Сред наличните най-стабилни по показател размери термопласт- маси, предлагащи предвидимост в широк температурен диапазон. Класовете с пълнеж предлагат изключително висока толерантност и триизмерни възможности.
 
УСТОЙЧИBОСТ КЪМ ВЪНШНИ ВЪЗДЕЙСТВИЯ И НАТИСК
За разлика от много други аморфни термопластмаси, смолите ULTEM запазват здравината си и са устойчиви на счупване при излагане на авто и аеро течности, алифатни въглеводороди, алкохол, киселини и слаби водни разтвори. Те са сред наличните термопластмаси с най-висока обхватна стабилност, предлагащи предвидимост в широк температурен диапазон.
Видовете с пълнеж предлагат обхватни свойства с висок толеранс.
 
ВЪЗПЛАМЕНЯЕМОСТ, ОТДЕЛЯНЕ НА ДИМ И ТОКСИЧНОСТ 
Характерна за повечето видове устойчивост без добавки на горящ пламък, изключително трудни за запалване, с граничен кислороден индекс (LOI) от 47%, отговарящ на UL 94V0 спесификациите за секции, тънки до 0.41 мм. Генерират изключително ниско ниво на дим при теста NBS за горивни продукти, и резултатите не показват по-висока токсичност от тaзи на дървото.
 
ВЪЗМОЖНОСТИ ЗА ОБРАБОТКА
Могат да бъдат пресовани, обработвани топлинно, раздувани и моделирани чрез инжектиране, като обтекаемостта допуска дължини и форми с до 0.2 мм дебелина при използване на конвенционални уреди за инжекционно моделиране.
 
 * ULTEM е PEI продукт, произвеждан от SABIC, след придобиването на GENERAL ELECTRIC Plastics Division през 2007 за U$11.6 млрд.
  По-важни връзки от SABIC INNOVATIVE PLASTICS ☛   Всички смоли и услуги  |  Приложения в индустрията

Monel™ Optyl™ Nanoflex™ TR-90™

НОВИ ПРОДУКТИ

STR-298 0594

STR-298 0594

ТЕКУЩА ЦЕНА: 320.00 лв
DG-5053 675

DG-5053 675

ТЕКУЩА ЦЕНА: 373.00 лв
DG-5062 3295

DG-5062 3295

ТЕКУЩА ЦЕНА: 330.00 лв
VE-1275 1252

VE-1275 1252

ТЕКУЩА ЦЕНА: 360.00 лв

НАЙ-ПРОДАВАНИ

OptiNett мокри кърпички

OptiNett мокри кърпички

ТЕКУЩА ЦЕНА: 0.30 лв
OptiNett спрей

OptiNett спрей

ТЕКУЩА ЦЕНА: 10.00 лв
▸Сменяеми дръжки

▸Сменяеми дръжки

ТЕКУЩА ЦЕНА: 39.00 лв
GS-0122

GS-0122

ЦЕНА КАТАЛОГ: 188.00 лв
ТЕКУЩА ЦЕНА: 94.00 лв